Naša zgodba

Učimo se na lastnih zgodbah in prenašamo izkušnje naprej.

1125
Zadovoljnih udeležencev tečajev in delavnica
19
Mentorjev in prostovoljcev
10
Let izkušenj
75
Opravljenih tečajev in delavnic

“Dva najpomembnejša dneva v tvojem življenju sta dan, ko se rodiš in dan, ko ugotoviš zakaj.”

Mark Twain

Kdo smo

Zavod Risanje je kreativni poligon, ker dobi vsaka ustvarjalna oseba navdih, motivacijo in znanje, da sledi svoji strasti in uresniči svoje sanje.

Zavod deluje kot center kreativnega izražanja v vizualni komunikaciji, likovni umetnosti in modernih vizualnih medijih ter tako prispeval k ustvarjanju nove in dodane vrednosti v vzgoji in izobraževanju na teh področjih skozi predavanja, tečaje, delavnice, seminarje, ustvarjalnice in festivale.

Naša ekipa je sestavljena iz samih ustvarjalcev in mentorjev, ki iz lastnih izkušenj delimo svoje znanje naprej. Smo ilustratorji, striparji, slikarji, pisatelji, karikaturisti, dizajnerji in še marsikaj, kar je potrebno za uspešno vodenje kariere v ustvarjalnem poslu.

Kaj počnemo

Namen zavoda je spodbujati in razvijati ustvarjalno razmišljanje skozi risanje, pisanje in branje. Mladim pomagamo prepoznati in razviti njihov talent ter jih v celoti podpreti pri njihovi nadaljnji ustvarjalni poti. Zato organiziramo tečaje, šolanja in izobraževanja. Hkrati pa prirejamo razne delavnice, ustvarjalnice in zanimive kreativne projekte ter obiskujemo razne sejme povezane z risbo, ilustracijo in branjem.

Zavod Risanje je zasnovana na štirih glavnih segmentih razvoja v uspešno ustvarjalno osebo:
1. Učni program
2. Motivacija in inspiracija
3. Življenjski stili in navade
4. Karierni načrt
Hkrati predstavimo in usmerjamo tečajnike v možne smeri poklicev, kjer se pridobljeno znanje išče in se lahko ustvari uspešna kariera v kreativnem poslu.

Spoznajte našo ekipo

Smo majhna skupina ustvarjalnih ljudi z željo, da deli svoje pridobljeno znanje v risanju.